• Ultima actualizare: Luni 27 Noiembrie 2023, 14:34
FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE
upg logo facult

Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești „SURSELE DE ENERGIE ÎN DEZVOLTAREA ȘI ADMINISTRAREA AFACERILOR DURABILE”

INVITAŢIE LA Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești „SURSELE DE ENERGIE ÎN DEZVOLTAREA ȘI ADMINISTRAREA AFACERILOR DURABILE”, Ediția a II-a, 21-23 noiembrie 2018

Ne face o deosebită plăcere să invităm studenţii, masteranzii și doctoranzii universității dumneavoastră, împreună cu cadrele didactice, să participe cu lucrări la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești „SURSELE DE ENERGIE ÎN DEZVOLTAREA ȘI ADMINISTRAREA AFACERILOR DURABILE” Ediția a II-a.

Pentru realizarea programului manifestării, asteptăm pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 12 noiembrie 2018, orele 18.00, fișa de înscriere completată, titlurile comunicărilor științifice și abstractele, în limba română și engleză, de 250-300 de cuvinte. Lucrările care participă la această competiție pot fi elaborate și prezentate în echipă.

Condiții de tehnoredactare

Fișă de înscriere

Invitație