Căutare pe site:

Vizitatori unici:

free counters

Contacteaza-ne pe Facebook:

 
 

Vizite pe acest site:

  • Număr afișări articole : 1436917

ANUNȚ IMPORTANT!!!

Consiliul de Administrație al UPG Ploiești consideră că în prezent situația din România nu permite desfășurarea de activități didactice sigure din punctul de vedere al răspândirii epidemiei de coronavirus SARS-CoV-2,  prin participarea fizică în universitate a studenților din cauza următoarelor motive:

  1. În condițiile în care după o lungă perioadă de activități on-line se întorc în universitate peste 6500 de studenți și  de cadre didactice pericolul de contaminare  cu coronavirus SARS-CoV-2  este ridicat.
  2. Nicio persoană din cadrul comunității academice din UPG Ploiești nu a fost vaccinată anti coronavirus SARS-CoV-2.
  3. Există un risc ridicat să compromitem o situație bună în care s-au manifestat puține cazuri de coronavirus SARS-CoV-2  în universitate în rândul personalului și studenților, cu eforturi mari din partea managementului universității.
  4. Mesajul primit din partea MEC este de menținere a situației de activitate on-line.

Ca urmare, Consiliul de Administrație al UPG Ploiești hotărăște:

  • menținerea activității on-line atât pentru toate activitățile didactice, inclusiv examinările studenților (examene, proiecte, verificări), până la sfârșitul sesiunii din luna februarie,  21.02.2021. 
  • plata taxelor de rezervare a camerei de cămin în procent de 50 % pe  lunile ianuarie și februarie conform Hotărârii Consiliul de Administrație al UPG Ploiești Nr. 46 din ședința din 25 noiembrie 2020: Art.6. Consiliul de Administrație a hotărât ca, începând cu 1 ianuarie 2021, studenții care se retrag din cămin, dar vor să-și păstreze locul, să achite în avans 2 luni 50 % din valoarea regiei de cămin. Taxele se vor plăti până la 20.01.21 pentru luna ianuarie 2021, până la 8.02.21 pentru luna februarie 2021. 
  • Studenții care achită taxa de rezervare pe cele două luni până la 20.01.21 vor plăti doar 40 % din valoarea regiei de cămin.

Consiliul de Administrație al UPG Ploiești

7.01.2021


Punem la dispoziția studenților noștri platforma pentru învățământ electronic:

https://upg-elearning.ro/se/.


În atenția studenților Facultății de Științe Economice,

Conform Hotărârii Consiliului de Administrație al Universității Petrol-Gaze din Ploiești din data de 23.01.2019, accesul studenților în Universitate, începând cu data de 28 ianuarie 2019, se prelungește, după următorul program:
- luni-vineri, până la ora 22.00;
- sâmbătă-duminică, până la ora 21.00.

Sălile deschise, conform programului, sunt Ip5 și Ip7.

De asemenea, studenții care vor să studieze au acces și la Centrul de Învățare al Universității (fosta Sală de lectură), în programul normal de funcționare al acesteia.

Acasă

Bine aţi venit pe site-ul Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti.

Site-ul este permanent "în construcţie" şi noi elemente sunt adăugate în fiecare zi. Dacă ceva nu a apărut încă pe site dar ar trebui să fie aici, reveniţi peste câteva zile şi veţi găsi.