Căutare pe site:

Paginile acestui site:

Vizitatori unici:

free counters

Vizite pe acest site:

  • Număr afișări articole : 789321

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, Facultatea de Științe Economice în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti organizează în perioada 09.05.2017 - 11.05.2017: ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE  „ÎMPREUNĂ PENTRU EUROPA”.

În cadrul proiectului sunt organizate evenimente ştiinţifice, educative şi culturale. Invităm studenţii, masteranzii și doctoranzii universității dumneavoastră, împreună cu cadrele didactice, să participe cu lucrări la: SIMPOZIONUL ŞTIINŢIFIC  INTERDISCIPLINAR "Educaţie şi dezvoltare sustenabilă în UE 28". Pentru mai multe informații, clic aici.


Organizarea competiției științifice ”OLIMPIADA NAŢIONALĂ A ECONOMIŞTILOR ÎN FORMARE” (ONEF) - FAZA LOCALĂ

Facultatea de Științe Economice din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploiești participă și în acest an la Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti. Pentru mai multe informații, clic aici.


Cu ocazia aniversării a 25 de ani de învățământ economic universitar la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, corpul academic și studenții Facultăţii de Ştiinţe Economice au plăcerea de a vă invita să participaţi, în perioada aprilie-noiembrie 2017, la evenimentele incluse în proiectul nostru aniversar. Pentru mai multe informații, clic aici.


În perioada 27-29 aprilie 2017FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE din cadrul UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI, derulează proiectul ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT-Ediția a III-a, în colaborare cu experți în domeniul turismului, mediului de afaceri și IMM-urilor. Pentru mai multe informații, clic aici.


Conform LEGII NR. 220 / 2016, ziua de 1 iunie este declarată ZI LIBERĂ.


Despre facultate

Mesajul decanului

Conducerea facultăţii

Planul Operaţional

Managementul calităţii

Absolvenţi

Acasă

Bine aţi venit pe site-ul Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti.

Site-ul este permanent "în construcţie" şi noi elemente sunt adăugate în fiecare zi. Dacă ceva nu a apărut încă pe site dar ar trebui să fie aici, reveniţi peste câteva zile şi veţi găsi.