Căutare pe site:

Paginile acestui site:

Vizitatori unici:

free counters

Vizite pe acest site:

  • Număr afișări articole : 1116340

Luni, 26 noiembrie 2018, ora 16:00, Compania multinațională Adient Automotive, lider global în producția de tapiţerii pentru renumite mărci de autoturisme, organizează în Aula Universității Petrol-Gaze din Ploiești prezentarea programului de stagii de internship pentru studenți Start Your Career. Sunt invitați să participe studenții interesați să învețe de la profesioniștii în domeniu, într-un stagiu de internship de 6 luni, derulat în anul 2019.

În cadrul acestui program, ADIENT Trim Ploiești le oferă studenților prahoveni posibilitatea de a învăța de la profesioniștii în domeniu. Departamentele implicate în acest stagiu sunt diverse, de la cel economico-financiar, inginerie, informatică, administrativ și resurse umane, până la cele de producție, calitate, logistică, pentru a le oferi studenților o experiență practică valoroasă, care să îi ajute să pună bazele unor cunoștințe profesionale la standarde înalte de performanță, indiferent de domeniul în care vor alege să își urmeze cariera. Aplică și tu pe http://startyourcareer.ro.

Mai multe informații despre compania Adient pot fi găsite aici.

Acasă

Bine aţi venit pe site-ul Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti.

Site-ul este permanent "în construcţie" şi noi elemente sunt adăugate în fiecare zi. Dacă ceva nu a apărut încă pe site dar ar trebui să fie aici, reveniţi peste câteva zile şi veţi găsi.