Căutare pe site:

Paginile acestui site:

Vizitatori unici:

free counters

Vizite pe acest site:

  • Număr afișări articole : 390595

În perioada 11-13 februarie 2015, FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE din cadrul UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI, derulează proiectul ȘCOALA INTERNAȚIONALĂ DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT, în colaborare cu experți naționali și internaționali din domeniul turismului, mediului de afaceri și IMM-urilor. (pentru detalii suplimentare, clic aici)


Sunteţi invitaţi să participaţi la programul "Iniţiativă pentru comunitatea mea". (pentru detalii suplimentare, clic aici)


Potrivit aprobării Consiliului de Administraţie al UPG Ploieşti din data de 20.11.2014, studenţii înscrişi în an suplimentar terminal, vor susţine verificările la disciplina “Educaţie fizică” în perioada de susţinere a verificărilor (ultimile două săptămâni de activităţi didactice din semestrul I sau, în cazuri excepţionale, în perioada sesiunii de examene (iarnă 2015), cu aprobarea directorului Departamentului de Activităţi Motrice şi Sport Universitar.

Despre facultate

Mesajul decanului

Conducerea facultăţii

Managementul calităţii

Absolvenţi

Acasă

Bine aţi venit pe site-ul Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti.

Site-ul este permanent "în construcţie" şi noi elemente sunt adăugate în fiecare zi. Dacă ceva nu a apărut încă pe site dar ar trebui să fie aici, reveniţi peste câteva zile şi veţi găsi.