• Ultima actualizare: Miercuri 19 Iunie 2024, 12:17
FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE
upg logo facult

Manifestări științifice 2020 - Studenți

Workshop digital CUM TRANSFORMI O PASIUNE ÎNTR-UN BUSINESS

În data de 8 decembrie 2020 s-a desfășurat manifestarea științifică studențească Workshop digital CUM TRANSFORMI O PASIUNE ÎNTR-UN BUSINESS.

Mai multe informații pot fi găsite mai jos.

”Facultatea de Științe Economice vă invită să participați în data de 8 decembrie 2020 la un eveniment emblematic pentru studenții săi, CUM TRANSFORMI O PASIUNE ÎNTR-UN BUSINESS, în care Mihnea Răducu, co-administrator al SC Postcardsmarket.com, un antreprenor de succes, va prezenta cum a reușit să își clădească afacerea pe hobby-ul de colecționar.
Discuție liberă despre cum poți să scrii și în 2020 o carte poștală celor dragi și despre cum să îți urmezi visul. Cum ajungi subiect de discuție pentru “Comitetul de emblemă din Trinidad Tobago” sau cum descoperi diferența între North Korea și DPRK.
Premii și (poate) invitați surpriză! ”

ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT, Ediția a VI-A

În perioada 23-25 noiembrie 2020 s-a desfășurat manifestarea științifică studențească ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT, Ediția a VI-A.

Mai multe informații pot fi găsite în agenda evenimentului.

Educaţie și Dezvoltare Sustenabilă în UE 28 - Ediția A VII-A

În cadrul ZILELOR UNIVERSITARE EUROPENE, în perioada 18-20 noiembrie 2020, s-a desfășurat manifestarea științifică studențească EDUCAŢIE ŞI DEZVOLTARE SUSTENABILĂ ÎN UE 28, Ediția a VII-a, Proiect finanțat de Ministerul Educației și Cercetării.

Mai multe informații pot fi găsite în agenda evenimentului.

Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești SURSELE DE ENERGIE ÎN DEZVOLTAREA ȘI ADMINISTRAREA AFACERILOR DURABILE, Ediția a IV-a

În perioada 11-13 noiembrie 2020 s-a desfășurat manifestarea științifică studențească Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești SURSELE DE ENERGIE ÎN DEZVOLTAREA ȘI ADMINISTRAREA AFACERILOR DURABILE, Ediția a IV-a.

Mai multe informații pot fi găsite în agenda evenimentului.

 

Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești „ECONOMIA ȘI SOCIETATEA DIGITALĂ” Ediția a IV-a

În perioada 4 – 6 noiembrie 2020 s-a desfășurat manifestarea științifică studențească Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești „ECONOMIA ȘI SOCIETATEA DIGITALĂ” Ediția a IV-a.

Mai multe informații pot fi găsite în agenda evenimentului.

SOCIETĂȚILE ANTREPRENORIALE STUDENȚEȘTI ÎN ROMÂNIA STUDENŢILOR CREATIVI, Ediția a III-a

În perioada 28 – 30 octombrie 2020 s-a desfășurat manifestarea științifică studențească SOCIETĂȚILE ANTREPRENORIALE STUDENȚEȘTI ÎN ROMÂNIA STUDENŢILOR CREATIVI, Ediția a III-a.

Mai multe informații pot fi găsite în agenda evenimentului.