• Ultima actualizare: Vineri 26 Mai 2023, 17:47
FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE
upg logo facult

Manifestări științifice 2019 - Studenți

Proiectul Dezvoltarea Spiritului de Lider al Studenţilor și Absolvenţilor Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti

Proiectul Dezvoltarea Spiritului de Lider al Studenţilor și Absolvenţilor Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti - Oferă studenţilor şi absolvenţilor în primii 3 ani de la absolvire, prin cele două cursuri. Manager de Proiect şi Leadership şi managementul echipei de înaltă performanţă, dobândire de competenţe manageriale şi cunoştiinţe antreprenoriale necesare în perspectiva unei cariere de succes.

SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI „ECONOMIA ȘI SOCIETATEA DIGITALĂ” Ediția a III-a

INVITAȚIE la SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI „ECONOMIA ȘI SOCIETATEA DIGITALĂ” Ediția a III-a

SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI „SURSELE DE ENERGIE ÎN DEZVOLTAREA ȘI ADMINISTRAREA AFACERILOR DURABILE”, ediția a III-a

INVITAȚIE

În perioada 13-15 noiembrie 2019, SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENȚEASCĂ și FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE din cadrul UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI derulează proiectul SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI „SURSELE DE ENERGIE ÎN DEZVOLTAREA ȘI ADMINISTRAREA AFACERILOR DURABILE”, ediția a III-a.

OPTIMIZAREA INSERȚIEI ABSOLVENȚILOR PE PIAȚA MUNCII

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la evenimentul OPTIMIZAREA INSERȚIEI ABSOLVENȚILOR PE PIAȚA MUNCII organizat în perioada 29-30 mai 2019 de Facultatea de Ştiinţe Economice, Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești în parteneriat cu Agenția Pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului Ploiești, Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Prahova, Bizz Club România și Ministerul Educației Naționale.

Zilele universitare europene, ediția a VI-a, 13-16 mai 2019

INVITAŢIE la ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE, Ediția a VI-a, 13-16 mai 2019

Lista evenimentelor din anul 2019

În anul 2019, Facultatea de Științe Economice și partenerii săi organizează următoarele activități cu caracter și științific și educațional:

Erasmus+ 2019

In atenția studenților și cadrelor didactice interesate de programul de mobilități Erasmus + 2018-2019: erasmus

COMPETIȚIA ȘTIINȚIFICĂ A STUDENȚILOR ”OLIMPIADA NAȚIONALĂ A ECONOMIȘTILOR ÎN FORMARE” (ONEF), FAZA LOCALĂ

onef

ANUNȚ

ORGANIZAREA COMPETIȚIEI ȘTIINȚIFICE A STUDENȚILOR ”OLIMPIADA NAȚIONALĂ A ECONOMIȘTILOR ÎN FORMARE” (ONEF), FAZA LOCALĂ

Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești participă, și în acest an, la Olimpiada Națională a Studenților Economiști.

ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT, ediția a V-a

seta

În perioada 10-12 aprilie 2019, Facultatea de Științe Economice UPG Ploiești și Societatea Antreprenorială Studențească UPG Ploiești derulează proiectul ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT, ediția a V-a, în colaborare cu experți în domeniul turismului, mediului de afaceri și IMM-urilor (mai multe detalii despre acest eveniment aici). Proiectul este finanțat de Ministerul Educației Naționale.

Seminar educațional pe teme de Inteligența Artificială

Societatea Antreprenorială Studențească UPG Ploiești și Facultatea de Științe Economice UPG Ploiești au fost organizatorii unui seminar educațional pe teme de Inteligența Artificială, marți, 26.03.2019, începând cu ora 13:30.