Căutare pe site:

Vizitatori unici:

free counters

Contacteaza-ne pe Facebook:

 
 

Vizite pe acest site:

  • Număr afișări articole : 1413804

ANUNȚ IMPORTANT!!!

În perioada cuprinsă între 02 și 20 decembrie 2020, la toate programele de studii universitare de licență și master, formele IF, ID și FR, și pentru toți anii de studiu, activitățile didactice de seminar, laborator și proiect să se desfășoare online, exceptând activitățile desfășurate de către studenții din anii terminali în vederea elaborării lucrărilor de licență/diplomă și disertație și studenților-doctoranzi care pot participa fizic în universitate, dacă acest lucru este necesar.

Senatul universitar a hotărât ca, în perioada 11-27 ianuarie 2021, la toate programele de studii universitare de licență și master, formele IF, ID și FR, și pentru toți anii de studiu, activitățile didactice de seminar, laborator și proiect să se desfășoare prin participarea fizică în universitate a tuturor studenților, iar activitățile didactice de curs să se desfășoare online. În condițiile în care deciziile ministerului de resort și ale Guvernului României nu vor permite acest lucru, toate activitățile didactice se vor desfășura online.

(citiți textul integral al deciziei Senatului aici)


INVITAȚIE la SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI „ECONOMIA ȘI SOCIETATEA DIGITALĂ”, Ediția a IV-a

În perioada 04-06 noiembrie 2020, FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE și SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENȚEASCĂ din cadrul UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI derulează proiectul SESIUNEA NAȚIONALĂ DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE STUDENȚEȘTI „ECONOMIA ȘI SOCIETATEA DIGITALĂ”, ediția a IV-a.

Mai multe informații aici: https://www.facebook.com/FSEUPG/posts/3378969188806399


INVITAȚIE la Proiectul „SOCIETĂȚILE ANTREPRENORIALE STUDENȚEȘTI ÎN ROMÂNIA STUDENŢILOR CREATIVI”, Ediția a III-a
ON-LINE

În perioada 28-30 octombrie 2020, SOCIETATEA ANTREPRENORIALĂ STUDENȚEASCĂ și FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE , din cadrul UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI, derulează proiectul „SOCIETĂȚILE ANTREPRENORIALE STUDENȚEȘTI ÎN ROMÂNIA STUDENŢILOR CREATIVI” Ediția a III-a.

Mai multe informații aici: https://www.facebook.com/FSEUPG/posts/3358886110814707


Cup, Champion, Award, Trophy, Winner, Achievement

Multumim tuturor participantilor la concursul Student Smart Design.
Cele mai bune concepte din punct de vedere al funcționalității, calității și designului aparțin studenților:

  • Pârvu Ioana
  • Negulescu Emil
  • Puiuleț Ana
  • Stoicescu Ioana-Alexandra

Toți concurenții vor primi Diplomă de performanță și premii.


Punem la dispoziția studenților noștri platforma pentru învățământ electronic:

https://upg-elearning.ro/se/.


În atenția studenților Facultății de Științe Economice,

Conform Hotărârii Consiliului de Administrație al Universității Petrol-Gaze din Ploiești din data de 23.01.2019, accesul studenților în Universitate, începând cu data de 28 ianuarie 2019, se prelungește, după următorul program:
- luni-vineri, până la ora 22.00;
- sâmbătă-duminică, până la ora 21.00.

Sălile deschise, conform programului, sunt Ip5 și Ip7.

De asemenea, studenții care vor să studieze au acces și la Centrul de Învățare al Universității (fosta Sală de lectură), în programul normal de funcționare al acesteia.