Search on the site:

Pages of this site:

Unique visitors:

free counters

Visits on this site:

  • Articles View Hits : 880349

Vă invităm la Workshop-ul științific interdisciplinar Administrarea Afacerilor în Industria de Petrol și Gaze. Pentru mai multe informații, clic aici.


Vă invităm la Panelul Științific Politici Macroeconomice pentru Creșterea Sustenabilă. Soluții Eficiente și Așteptări Sociale. Pentru mai multe informații, clic aici.


2017 Supply Chain Management for Efficient Consumer Response Conference

Vă invităm să participați la „2017 Supply Chain Management for Efficient Consumer Response Conference”, cea de-a XI-a manifestare privitoare la SCM - ECR & Logistică care va avea loc în 19-21 octombrie la Centrul Internațional de Conferințe, la care participă șase universități, printre care și Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, și două asociații profesionale: The Consumer Goods Forum și ARILOG.
Informații și mai detaliate veți găsi pe noul site al conferințelor SCM 4 ECR:
scm4ecr.com/conference.

Pentru mai multe informații, clic aici.


Vă invităm la Festivalul de fotografie //SECVENȚE 2017. Pentru mai multe informații, clic aici.


Cu ocazia aniversării a 25 de ani de învățământ economic universitar la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, corpul academic și studenții Facultăţii de Ştiinţe Economice au plăcerea de a vă invita să participaţi, în perioada aprilie-noiembrie 2017, la evenimentele incluse în proiectul nostru aniversar. Pentru mai multe informații, clic aici.


About the faculty

The message of the dean

Faculty's management

Operational plan

Quality management

Graduates

Descrierea specializării

Organizarea programului de master cu specializarea "Managementul sistemelor microeconomice" s-a impus ca urmare a stadiului actual de restructurare economica in care initierea, derularea si conducerea unor proiecte economice complexe, la nivel microeconomic, sectorial si regional, presupune o pregatire suplimentara, institutionalizata in domeniul managementului sistemelor in general. Organizarea specializării in cadrul U.P.G. Ploiesti, Facultatea de Stiinte Economice a plecat de la premisa ca profilul economic asigura o baza solida pentru pregatirea in domeniul managementului sistemelor, oferind posibilitatea de integrare a cunostintelor si de impunere a criteriilor de rationalitate in gestionarea resurselor, oferind totodata o larga deschidere spre reconversia profesionala a fortei de munca cu inalta calificare, provenind din diverse domenii economico-sociale.

 

Programul de masterat isi propune realizarea unei orientari adecvate in cariera a studentilor masteranzi in concordanta cu cerintele actuale la nivel european si international. Pentru aceasta, programul furnizeaza un cadru de invatare si cercetare, care sa permita absolventilor sa se angajeze corespunzator pe piata muncii si sa continue studiile universitare prin program doctoral. Privit in contextul profilului si al specializarilor inrudite, misiunea specializarii "Managementul sistemelor microeconomice" vizeaza cercetarea stiintifica, perfectionarea specialistilor din diverse domenii, in conceperea, proiectarea, implementarea si exploatarea unor sisteme care sa functioneze si sa fie viabile economic in conditiile actuale interne si internationale.


Competentele generale si de specialitate ale absolventilor de master de la specializarea Managementul sistemelor microeconomice sunt:

  • Capacitatea de adaptare rapida si eficienta intr-o mare varietate de organizatii si institutii;
  • Capacitatea de a lucra permanent in echipe complexe si multiculturale;
  • Capacitatea de culegere, procesare si analiza preliminara a informatiilor necesare fundamentarii si elaborarii deciziilor;
  • Capacitatea de a insusi si aplica, in mod stiintific, ansamblul de metode, tehnici si proceduri specifice managementului.