Search on the site:

Pages of this site:

Unique visitors:

free counters

Visits on this site:

  • Articles View Hits : 1117493

Luni, 26 noiembrie 2018, ora 16:00, Compania multinațională Adient Automotive, lider global în producția de tapiţerii pentru renumite mărci de autoturisme, organizează în Aula Universității Petrol-Gaze din Ploiești prezentarea programului de stagii de internship pentru studenți Start Your Career. Sunt invitați să participe studenții interesați să învețe de la profesioniștii în domeniu, într-un stagiu de internship de 6 luni, derulat în anul 2019.

În cadrul acestui program, ADIENT Trim Ploiești le oferă studenților prahoveni posibilitatea de a învăța de la profesioniștii în domeniu. Departamentele implicate în acest stagiu sunt diverse, de la cel economico-financiar, inginerie, informatică, administrativ și resurse umane, până la cele de producție, calitate, logistică, pentru a le oferi studenților o experiență practică valoroasă, care să îi ajute să pună bazele unor cunoștințe profesionale la standarde înalte de performanță, indiferent de domeniul în care vor alege să își urmeze cariera. Aplică și tu pe http://startyourcareer.ro.

Mai multe informații despre compania Adient pot fi găsite aici.

Finanţe - Bănci

Mai multe informaţii despre această specializare (planuri de învăţământ, propuneri de teme de licenţă etc.) pot fi obţinute din paginile subordonate.