Search on the site:

Pages of this site:

Unique visitors:

free counters

Visits on this site:

  • Articles View Hits : 414688

În perioada 11-13 februarie 2015, FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE din cadrul UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI, derulează proiectul ȘCOALA INTERNAȚIONALĂ DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT, în colaborare cu experți naționali și internaționali din domeniul turismului, mediului de afaceri și IMM-urilor. (pentru detalii suplimentare, clic aici)


Sunteţi invitaţi să participaţi la programul "Iniţiativă pentru comunitatea mea". (pentru detalii suplimentare, clic aici)


Potrivit aprobării Consiliului de Administraţie al UPG Ploieşti din data de 20.11.2014, studenţii înscrişi în an suplimentar terminal, vor susţine verificările la disciplina “Educaţie fizică” în perioada de susţinere a verificărilor (ultimile două săptămâni de activităţi didactice din semestrul I sau, în cazuri excepţionale, în perioada sesiunii de examene (iarnă 2015), cu aprobarea directorului Departamentului de Activităţi Motrice şi Sport Universitar.

About the faculty

The message of the dean

The management of the faculty

Quality management

Graduates

Home

Welcome on the web site of the Economical Sciences Faculty from the Petroleum-Gas University of Ploiesti.

This site is momentarely under construction and new content is added every day. Please come back in a few days for more.