Search on the site:

Pages of this site:

Unique visitors:

free counters

Visits on this site:

  • Articles View Hits : 880425

Vă invităm la Workshop-ul științific interdisciplinar Administrarea Afacerilor în Industria de Petrol și Gaze. Pentru mai multe informații, clic aici.


Vă invităm la Panelul Științific Politici Macroeconomice pentru Creșterea Sustenabilă. Soluții Eficiente și Așteptări Sociale. Pentru mai multe informații, clic aici.


2017 Supply Chain Management for Efficient Consumer Response Conference

Vă invităm să participați la „2017 Supply Chain Management for Efficient Consumer Response Conference”, cea de-a XI-a manifestare privitoare la SCM - ECR & Logistică care va avea loc în 19-21 octombrie la Centrul Internațional de Conferințe, la care participă șase universități, printre care și Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, și două asociații profesionale: The Consumer Goods Forum și ARILOG.
Informații și mai detaliate veți găsi pe noul site al conferințelor SCM 4 ECR:
scm4ecr.com/conference.

Pentru mai multe informații, clic aici.


Vă invităm la Festivalul de fotografie //SECVENȚE 2017. Pentru mai multe informații, clic aici.


Cu ocazia aniversării a 25 de ani de învățământ economic universitar la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, corpul academic și studenții Facultăţii de Ştiinţe Economice au plăcerea de a vă invita să participaţi, în perioada aprilie-noiembrie 2017, la evenimentele incluse în proiectul nostru aniversar. Pentru mai multe informații, clic aici.


About the faculty

The message of the dean

Faculty's management

Operational plan

Quality management

Graduates

Home

Welcome on the web site of the Economical Sciences Faculty from the Petroleum-Gas University of Ploiesti.

This site is permanently "under construction" and new content is added every day. If something it's not here but it should be, come back in a few days and you will find it.