Search on the site:

Pages of this site:

Unique visitors:

free counters

Visits on this site:

  • Articles View Hits : 789331

Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, Facultatea de Științe Economice în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti organizează în perioada 09.05.2017 - 11.05.2017: ZILELE UNIVERSITARE EUROPENE  „ÎMPREUNĂ PENTRU EUROPA”.

În cadrul proiectului sunt organizate evenimente ştiinţifice, educative şi culturale. Invităm studenţii, masteranzii și doctoranzii universității dumneavoastră, împreună cu cadrele didactice, să participe cu lucrări la: SIMPOZIONUL ŞTIINŢIFIC  INTERDISCIPLINAR "Educaţie şi dezvoltare sustenabilă în UE 28". Pentru mai multe informații, clic aici.


Organizarea competiției științifice ”OLIMPIADA NAŢIONALĂ A ECONOMIŞTILOR ÎN FORMARE” (ONEF) - FAZA LOCALĂ

Facultatea de Științe Economice din cadrul Universităţii Petrol-Gaze din Ploiești participă și în acest an la Olimpiada Naţională a Studenţilor Economişti. Pentru mai multe informații, clic aici.


Cu ocazia aniversării a 25 de ani de învățământ economic universitar la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, corpul academic și studenții Facultăţii de Ştiinţe Economice au plăcerea de a vă invita să participaţi, în perioada aprilie-noiembrie 2017, la evenimentele incluse în proiectul nostru aniversar. Pentru mai multe informații, clic aici.


În perioada 27-29 aprilie 2017FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE din cadrul UNIVERSITĂȚII PETROL-GAZE DIN PLOIEȘTI, derulează proiectul ȘCOALA DE EXCELENȚĂ ÎN TURISM ȘI ANTREPRENORIAT-Ediția a III-a, în colaborare cu experți în domeniul turismului, mediului de afaceri și IMM-urilor. Pentru mai multe informații, clic aici.


Conform LEGII NR. 220 / 2016, ziua de 1 iunie este declarată ZI LIBERĂ.


About the faculty

The message of the dean

Faculty's management

Operational plan

Quality management

Graduates

Home

Welcome on the web site of the Economical Sciences Faculty from the Petroleum-Gas University of Ploiesti.

This site is permanently "under construction" and new content is added every day. If something it's not here but it should be, come back in a few days and you will find it.